Каракачанов публично отрече, че Петър Харалампиев е член на ВМРО.Лидерът на ВМРО

...
Каракачанов публично отрече, че Петър Харалампиев е член на ВМРО.Лидерът на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов отрече Петър Харалампиев да е член на ВМРО

Каракачанов обществено отхвърли, че Петър Харалампиев е член на Вътрешна македонска революционна организация.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява наложените наказания от Съединени американски щати на някогашния началник на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев.

" Петър Харалампиев не е наш член. Преди два дни от Държавния департамент на Съединени американски щати огласиха имената на български жители по отношение на присъединяване в сериозна корупция и не разрешиха на тях и техните фамилии да влизат в Съединени американски щати.

В тази връзка Красимир Каракачанов беше помолен да разяснява включването на някогашния ръководител на Държавната организация за българите в чужбина Петър Харалампиев и на някогашния основен секретар на Агенцията Красимир Томов в листата на лица със възбрана да пътуват до Съединени американски щати.

Единият го познавам, на другия му чух името, когато беше разгласен, нито съм го чувал, нито съм го виждал, доколкото знам е остарял чиновник на Агенцията от доста години, разяснява Каракачанов. Какви са аргументите на Съединени американски щати да наложат сходни ограничавания за пътешестване - си е тяхна работа ", сподели той.

На въпрос дали Харалампиев е член на Вътрешна македонска революционна организация, Каракачанов сподели: " Мисля, че този въпрос го изяснихме още преди три години и тогава се уморих да дублирам, че не е наш член ".

Тогава имаше инспекция на прокуратурата и на ДАНС, която доста ясно сподели, че нито някой от управлението на Вътрешна македонска революционна организация, нито самата партия сме забъркани в тези неща, за които са повдигнати обвинявания ", уточни той.

" Не знам за какво някои от политическите ни съперници най-вече се пробват да употребяват и да натрапват една неистина, повтаряйки я хиляда пъти, да внушат на хората, че е истина. За страдание, ненапълно съумяха, разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Така че няма какво да разясня решения на органи на непознати страни ", добави той.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен боен министър приказва по тематиката на конференция, на която отговори на изнесени изказвания за работата на Министерството на защитата в интервала 2017-2021 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР